2011. augusztus 10., szerda

RIF sátor a Félszigeten

Kedves RIFferek! Örömmel tájékoztatlak titeket, hogy a RIF sikeresen pályázott,és helyet nyert a Fesztivál Parkba, a Félsziget Fesztivál teljes idejére.

A fesztivál ideje alatt a RIF célja, hogy interaktív, kreatív és nem utolsó sorban informatív programokon, tevékenységeken keresztül minél több érdeklődőnek be tudja mutatni a szervezetet, tevékenységeit és megismertesse minél szélesebb körben a RIF-et, valamint új tagokat toborozzon az ífjusági frakcióba.

Hogy el tudjuk érni célkitűzéseinket, egy hat tagú projekt csapatot állítottunk össze, amelyik Nagy Henrietta vezetésével fogja megvalósítani, levezetni a programokat, tevékenységeket. Többek között olyan programok lesznek mint a tőzsdézés, vagy a gerilla marketing, amelyeken az érdeklődők rövid előadások után kipróbálhatják magukat a gyakorlatban is. Lesz még továbbá kerekasztal beszélgetés, aminek a témáját az érdeklődők által kiválasztott gazdasági témájú film fogja adni.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt, és akik nem fognak tudni részt venni a Fesztiválon, azok napi beszámolókat olvashatnak majd itt a blogon.

Részletes program hamarosan.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése