2011. augusztus 10., szerda

Nemzetközi Ifjú Közgazdász Találkozó

Kedves RIFferek! Meghívtak minket egy nemzetközi közgazdász találkozóra!

Idén szeptember 1 és 3 között kerül megszervezésre az éves Nemzetközi Ifjú Közgazdász Találkozó Magyarországon, Gyulán, amit a Romániai Magyar Közgazdász Társaság testvérszervezete, a Magyar Közgazdász Társaság szervez. Ezen eseményre az RMKT Ifjusági Frakciója is meghívást kapott. A szervezők szeretnék, hogy minél szélesebb körben képviseljük az erdélyi fiatal közgazdászokat.

Mivel a szervezők az ott tartózkodásunk teljes költségét állják (értsd: szállás és kaja), mi csak a szállítást kell fedezzük. A tervek alapján az indulás 1én délután lesz Kolozsvárról, a hazatérés meg 3án délután lesz.

A rendezvényen előadást fog tartani többek között Kádár Béla akadémikus, Kovács Árpád, az MKT elnöke, Domokos László, az ÁSZ elnöke, Radetzky Jenő, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara alelnöke, Becsey Zsolt államtitkár, Szakáli Loránd, az NGM főosztályvezetője, Takács János, az Electrolux közép-európai vezetője valamint Szécsi Kálmán, az RMKT elnöke és Kerezsi Miklós, az East Consulting tulajdonosa és ügyvezetője.

Jelentkezni lehet Szilveszter Norbertnél, a küldöttség vezetőjénél, valamint az ügyvezető irodában. A helyek száma korlátozott.

Elérhetőségek:

Szilveszter Norbert

tel: 0740-059.342

e-mail: norbi.szilveszter88@gmail.com

Nagy Henrietta

tel: 0264-431.488

e-mail: office@rmkt.ro

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése